Izvor:
02.02.2024 u 00:57
0

NA ŠTIKLAMA PO LEDU, NA MINUS U BODIJU: Jelena ne zna za zimu

Jelena Karleuša novim snimkom napravila je haos na društvenim mrežama.

Pevačica Jelena Karleuša svojim modnim stajlinzima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a o kreacijama koje ponese na nekom događaju priča se nedeljama. Može se reći da je ona korak ispred vremena, a nedavno je otkrila i da je zbog jednog autfita zadobila ozbiljne podlive.

<

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

/div>
Sada je fanove na Instagramu počastila izazovnim video snimkom, a čini se da se ona doslovno smrzla!

Karleuša je na -4 u izazovnom bodiju i sandalama prošetala ulicama Dedinja. Na glavi je imala ogromne naočare, a jedino što ju je donekle grejalo jeste kratka bunda. Korisnici mreža nisu ostali imuni na duboki dekolte i duge vitke, gole noge, te su se komentari i lajkovi samo nizali.

ANA IVANOVIĆ I ŠVAJNI OTVARAJU FABRIKU: Plantaže jabuka i izvoz u Evropu

 

Fanovi na društvenim mrežam oduševljeni su njenim izgledom, a JK je uz provokativan snimak koračanja ulicom u ovom izdanju, objavila i svoju pesmu „Nepogrešivo“, čiji stihovi glase: „Do pakla idem prečicom, grešim nepogrešivo!“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter