Izvor: Blic
24.03.2024 u 20:49
0

NADA TOPČAGIĆ U BOLNICI: Sinoć je bila JAKO LOŠE, hitno primljena u Urgentni centar

Nada Topčagić hitno je primljena u Urgentni centar, kako tvrde domaći mediji. Pevačica se navodno juče u toku dana žalila na velike bolove u predelu stomaka, zbog čega je hospitalizovana.

 Nada je sinoć primljena bolnicu, imala je velike bolove u stomaku, pa je zbog toga zadržana u bolnicu na hirurgiji, kako bi se proveli dalji pregledi. 

Njen suprug Zlatko i otkrio detalje i potvrdio da je pevačica hospitalizovana.

– Ogromna frka se digla. Dobro je Nada, svesna je, bilo joj je loše sinoć i odvezao sam je u bolnicu. Lekari su rekli da mora da ostane kako bi joj uradili dodatne preglede – rekao nam je Nadin suprug.

– Nije životno ugrožena. Imala je i pre probleme sa stomakom, ali to nije rešavala i sada je došlo na naplatu – dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter