Izvor: B92
29.11.2023 u 14:28
0

„NAJLEPŠI OSMEH NA SVETU“: Dragana Mićalović oduševila prirodnom lepotom

Glumica je obradovala pratioce fotografijama u ležernom izdanju, i pokazala kako izgleda bez šminke

Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica i svojom prirodnom lepotom privlači veliku pažnju javnosti, a povremeno na društvenim mrežama dozvoljava obožavaocima da donekle zavire i u njen privatni život.

Iako ljubavni život čuva samo za sebe, često ume da obraduje pratioce fotografijama na kojima pokazuje kako izgleda kada su kamere isključene, što je učinila i najnovijom objavom na Instagramu, na kojoj nema ni trunku šminke.

I ovog puta je dokazala da je prirodna lepotica i da tu nema diskusije, a pozirala je u ležernom izdanju i pobrala silne komplimente.

„Magija je sastavni deo tebe“, „Najlepši osmeh na svetu“, „Gospode, još lepši ste bez šminke“… samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca lepe glumice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter