Izvor: ALO
20.02.2024 u 13:28
0

NEKA IM JE SA SREĆOM: Miloš Biković prvi put javno progovorio o otkazanom angažmanu u seriji HBO-a

Glumac Miloš Biković prvi put se pojavio u javnosti nakon što je postao otac, a priliku za to iskoristio je na proslavi Dana Beogradskog dramskog pozorišta

Akcenat na Milošev uspeh u zemlji i regionu stavljen je i danas, tokom odavanja priznanja koje je glumac dobio. Bikoviću je uručena najznačajnija nagrada, „Tatjana Lukjanova“ u BDP- u za predstavu „Laž“.

Biković se nakon dodele obratio prisutnim medijima, te je otkrio kako teku njegovi projketi, a neizbežno pitanje bilo je u vezi serije Beli Lotus.

Glumac je otkrio da li je ostao neki žal za tom ulogom:

– Želim im svu sreću, to je jedan sjajan projekat i nadam se da će uspeti i i oni, pošto su oni nekako oštećeni ovom situacijom koja se dogodila i žeim da im treća sezona bude fantastična – rekao je Biković.

BATU ŽIVOJINOVIĆA PREMEŠTAJU IZ ALEJE ZASLUŽNIH GRAĐANA: Otkriven razlog, njegov sin potvrdio sve!

 

 

Podsetimo, produkcija HBO donela je odluku da Miloša Bikovića zameni nekim drugim glumcem u nastavku serije „The White Lotus“.

Naime, sve se desilo nakon što je Biković tim povodom oštro kritikovan na mrežama.

Portal Deadline, objavio je u petak da su se “razišli putevi“ Bikoviča i HBO i da on neće učestvovati na snimanju treće sezone serije “Beli Lotus“ na Tajlandu.

Ceo intervju sa glumcem, možete pogledati na početku teksta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter