Izvor: HAPPBSC
25.03.2024 u 10:37
0

NIJE PRINC OD VELSA, OVAJ MUŠKARAC JOJ PRUŽA NAJVEĆU PODRŠKU: Isplivali detalji emotivnog sastanka, Britanija plače zbog voljene princeze

Kralj Čarls bio je "veoma emotivan" nakon što je imao privatni ručak sa Kejt Midlton, princezom od Velsa, dan pre nego što je ona hrabro otkrila svetu svoju dijagnozu raka, otkrivaju izvori iz palate.

Ovaj 75-godišnji monarh otputovao je u četvrtak iz Londona u zamak Vindzor radi druženja sa svojom „voljenom“ snajom.

Veruje se da je princeza Kejt Midlton (42) želela da proveri sa Čarlsom kako se on nosi u sopstvenoj borbi protiv bolesti

Princeza od Velsa je takođe razgovarala o svom emotivnom videu, gde je sedela na klupi u parku, i obavestila svet o svom „velikom šoku“ kada je otkrila da ima rak.

Intimni ručak između kralja i princeze još više učvršćuje snažnu vezu koju Kejt i Čarls dele.

Mesecima ranije, Čarls je otišao da uteši princezu Kejt dok su se oboje oporavljali od operacije na londonskoj klinici.

Izvor je rekao da su Čarls i Kejt imali o čemu da razgovaraju tokom ručka u zamku Vindzor.

„Kralj je napustio ručak osećajući se veoma emotivno. Oni su veoma bliski i on posmatra Kejt kao svoju ćerku. Nema sumnje da mogu mnogo toga da podele i mogu da iskoriste iskustva za podršku tokom teških bitaka“, rekao je izvor.

U međuvremenu, insajderi su za Sandej tajms rekli da je kralj Čarls, koji je lečen od uvećane prostate, viđen kako obilazi Kejt u bolničkog postelji kada se oporavljala od operacije.

U to vreme, princeza je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena – za koju se smatralo da nije bilo maligno stanje – ali su postoperativni testovi otkrili znake raka.

„Oboje mogu da saosećaju sa onim kroz šta ono drugo prolazi, što pomaže u ovako teškom trenutku. Ono što smo videli poslednjih nedelja je da, pošto oboje prolaze kroz isto zdravstveno iskustvo, to je učvrstilo tu vezu“.

Kralj se prema Kejt ponaša kao prema ćerki koju nikada nije imao, a princeza se često obraća Njegovom Veličanstvu za savete o kraljevskim dužnostima.

„On nije očinska figura kao takva – ona ima svog oca kome je apsolutno posvećena – ali moglo bi se reći da se kralj prema njoj ponaša kao prema ćerki koju nikada nije imao“, rekao je izvor.

Detalji dirljivog sastanka podrške pojavili su se usred da će kralj prisustvovati tradicionalnoj uskršnjoj službi kraljevske porodice.

Princ i princeza od Velsa i njihovo troje dece neće prisustvovati službi sledeće nedelje, nakon što je Kejt rekla da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji u emotivnoj video poruci u petak.

Malo je verovatno da će to biti veliko porodično okupljanje ili služba, pošto je kralj pauzirao kraljevske dužnosti zbog lečenja.

Čarls se od početka februara leči od nepoznatog oblika raka, nakon što imao intervenciju zbog uvećane prostate u istoj bolnici u kojoj je Kejt imala operaciju abdomena.

Za Čarlsa se kaže da je „ponosan“ na svoju „voljenu“ snaju zbog njene „hrabrosti“ jer je govorila o njenom tretmanu i da je ostao u bliskom kontaktu tokom poslednjih nekoliko nedelja.

Reči podrške stigle su i od Megan Markl i princa Harija koji su Kejt poželeli brzi oporavak.

„Želimo zdravlje i izlečenje Kejt i porodici i nadamo se da će to moći da urade privatno i u miru“, naveli su oni.

Oblik raka od kog boluje Kejt nije otkriven, ali buduća kraljica je započela kurs „preventivne hemoterapije“ krajem februara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter