Izvor: kurir
25.03.2024 u 11:14
0

UGOJILA SE 20 KG NA NERVNOJ BAZI: Anastasija Ražnatović dovela liniju do savršenstva, a ovo je njen JELOVNIK i trik za mršavljenje

Pevačiac Anastasija Ražnatović, supruga naše važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica koja može da se pohvali vitkom linijom. Međutim, Anastasija nije uvek imala besprekornu figuru.

U jednom periodu života njena ishrana nije bila ni približno ovoj danas, zbog čega se pevačica za kratko vreme ugojila čak 20 kilograma. O procesu mršavljenja govorila je jednom prilikom i otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak dve-tri godine.

Naime, kako je pojasnila, u periodu puberteta Anastasija se sa emotivnim krizama borila tako što bi utehu našla u hrani. Međutim, kada je videla da se drastično ugojila rešila je da značajno promeni životne navike i ishranu, pa je tada svoju liniju dovela do savršenstva.

Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane“, rekla je Anastasija.

GDE MI JE PAMET BILA SA 25, SAD BIH IMALA PETORO DECE“: Goga Sekulić progovorila o majčinstvu, pa otkrila sve o novom dečku

 

„Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.“

Ishrana Anastasije Ražnatović za vitku liniju i ravan stomak

DORUČAK – ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

RUČAK – brancin i zelena salata

VEČERA – potaž od bundeve.

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter