Izvor: kurir
17.03.2024 u 16:00
0

NIKAD EMOTIVNIJE OBRAĆANJE NATAŠE BEKVALAC ĆERKI HANI: „Rođena si iz ljubavi…“ Danas imaju veliki razlog za slavlje

Nataša Bekvalac iz braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu koja danas proslavlja 17. rođendan.

Nataša se Hani obratila emotivnim rečima na svom Instagram nalogu i time raznežila javnost

Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa i već 17 godina sa tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uslove.🫀Najvrednije si što u životu imam, najbolja si ćerka na svetu, na svaki tvoj korak ,zapamti na svaki, ja sam ponosna. Hana …milost, ona koja je milostiva, pametna i razumna. Ona koja donosi radost i sreću, vesnik sreće. Ona koja je uzvišena, poštena i vredna divljenja…Duša – napisala je Bekvalčeva, i dodala:

– Sve što tvoje ime znači, to si meni ti. Voli te tvoja mama, srećan rođendan sine moj.

CECU ZABRANILI U ZAGREBU, A FANOVI IZ HRVATSKE URADILI NEŠTO ČEMU SE NIJE NADALA: Iza scene je sačekalo IZNENAĐENJE, pale i SUZE

 

Nataša: Znam Haninu simpatiju

Nataša ne krije da sa ćerkama ima veoma prisan odnos, te da joj pričaju tajne.

– Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi – rekla je pevačica jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter