Izvor: MONDO
02.09.2023 u 11:18
0

OBLAČI SE KOD KINEZA: Ima gomilu para a obožava jeftinu garderobu

Zlata Petrović priznala je da nije rob skupih brendova i da garderobu najčešće kupuje u kineskim prodavnicama.

Pevačica Zlata Petrović na sceni je već nekoliko decenija, a njena karijera puna je hitova, uspešnih saradnji i koncerata koje je održala.

FANOVI U ŠOKU: Milica Pavlović pokazala lice bez šminke (FOTO)

Iako je od svoje zarade oduvek jako lepo živela, pevačica ne krije da nikada nije bila rob skupih stvari. Zlata živi kao sav normalan svet. Tokom karijere je zaradila mnogo novca, ali se njime ne razbacuje. Posebno ističe da upravo na taj način vaspitava i svojud decu.

-Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu-, rekla je Zlata koja smatra da je bitnije kakav je neko čovek, a ne šta nosi.

-Ja ne moram po svaku cenu da meni budu atributi u prvom planu. Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine. Meni to nikada nije bio prirotet i tako učim i svoju decu“, kaže pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter