Izvor: NPortal
02.09.2023 u 11:49
1

NOVI ISPAD RITE ORE: Ne zna georgafiju, ni zastave, a sad pomešala i nacije!

Britanska pevačica poreklom sa Kosova, Rita Ora, nedavno se našla u žiži interesovanja nakon što se se na koncertu u Mađarskoj ogrnula srpskom zastavom.

Kada se zbog ovoga našla na udaru albanskih medija, ali i kritika rođene majke, Rita se javno izvinila i, uz isticanje da poštuje sve nacije. Ona je objasnila da nije znala o zastavi koje zemlje je reč, te da nije imala nameru da uvredi bilo čija osećanja.

Međutim, da Ori geografija nije jača strana pokazao je i njen novi ispad koji se desio tokom muzičkog talent šou-programa „The Voice Australia“, u kom se našla u svojstvu članice žirija.

„NISAM VIDELA ČIJA JE“: Rita Ora pevala ogrnuta SRPSKOM zastavom, pa se pravdala! (VIDEO)

Jedan od učesnika istakao je da njegova porodica vodi poreklo iz Samoe, ostrvske države u Polineziji, što je oduševilo pevačicu.

Moj muž, takođe, jednim delom vodi poreklo iz Samoe – poručila je ekstatično Rita, koja se, inače, prošle godine, nakon dugogodišnje veze, udala za Taiku Vaititija, proslavljenog glumca i režisera.

Međutim, korisnici društvenih mreža su ubrzo burno odreagovali budući da Vaititijevo poreklo nema apsolutno nikakve veze sa gorepomenutom državom, s obzirom na to da on vodi poreklo od Maora, domorodačkog plemena sa Novog Zelanda, na šta je veoma ponosan i što ističe u brojnim intervjuima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVI ISPAD RITE ORE: Ne zna georgafiju, ni zastave, a sad pomešala i nacije!”

  1. Nemoj Rita da se sekiraš, kolko god da lupaš gluposti, nikad ne možeš da budeš glupa kao Biljana Šahrimanjan,ono je budala za medalju.yJa onako nešto kad čujem,teškim se jer i kad sam mrtav pijan nemogu da smislim 100 gluposti u minuti.Pobedila je ipak NATO zvučnika blutut.Šije ga 100 pošto. Koje li su jadne škole ovi ljudi završili, a tek onaj ko ih plaća za ono trabunjanje. ??!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter