Izvor: Telegraf
20.03.2024 u 15:13
1

OGLASILA SE BOLNICA U KOJOJ JE LEČENA KEJT: „Svo osoblje je šokirano i izbezumljeno, biće preduzete SVE MERE“

Izvršni direktor bolnice je rekao da će biti preduzete "adekvatne mere" kada je u pitanju ovaj slučaj.

 

„Svi na klinici su veoma svesni naših individualnih, profesionalnih, etičkih i pravnih obaveza u pogledu poverljivosti pacijenata“, rekao je izvršni direktor Al Rasel.

On je rekao da su zaposleni „izuzetno ponosni na izvanrednu brigu i diskreciju koju želimo da pružimo svim našim pacijentima koji nam svakodnevno daju poverenje“.

„Imamo sisteme za praćenje upravljanja informacijama o pacijentima i, u slučaju bilo kakvog kršenja, biće preduzeti svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci. U našoj bolnici nema mesta za one koji namerno narušavaju poverenje bilo kog od naših pacijenata ili kolega“, naveo je direktor.

kate middleton royal/isntagram prinscreen

Podsetimo, šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što se tvrdi da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama.

„Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatno štetna za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice. Šefovi su kontaktirali Kensingtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga“, rekao je izvor za Mirror.

„Celo medicinsko osoblje je šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je povređeno što bi kolega od poverenja mogao navodno biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike“, naveo je.

Istraga dolazi usred cunamija spekulacija o princezinom nepoznatom zdravstvenom stanju, a kada je je Kensingtonska palata saopštila da se princeza povlači iz javnog života do posle Uskrsa. Teorije zavere koje se šire o njoj na internetu uključuju da je mrtva, da je zamenjena dvojnicom ili da je brak sa Vilijamom u problemima.

Istraga bolnice dolazi nakon što su se u ponedeljak pojavili video snimci i slike na kojima Kejt i princ Vilijam posećuju farmu u Vindzoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASILA SE BOLNICA U KOJOJ JE LEČENA KEJT: „Svo osoblje je šokirano i izbezumljeno, biće preduzete SVE MERE“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter