Izvor: BSC HAPPY/ALO
12.08.2023 u 17:38
0

ON JE BIVŠI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ! Povukao se nakon raskida sa njom, a evo kakvi skandali su ga pratili! (FOTO)

Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji.

Pevačica Marija Šerifović je svojevremeno bila u vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, kojeg je proslavila veza sa njom.

Seksualno opredeljenje Marije Šerifović godinama privlači pažnju javnosti, a muzička pop zvezda je u svom autobiografskom dokumentarcu priznala da voli isti pol.

Jedini muškarac kojeg je predstavila javnosti bio je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić. Vezu su započeli 2007. godine nedugo nakon Marijine pobede na Evroviziji sa pesmom „Molitva“. Zajedno su bili šest meseci, a emocije nisu skrivali od javnosti.

– Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju – izjavio je Slavko svojevremeno.

PRINTSCREEN

Marija je takođe za medije govorila o kraju ove ljubavi.

– Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – rekla je tada Marija.

Mnogi su pričali da je romansa sa Marijom, proslavila Slavka ili mu bar pomogla da se „progura“. Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji.

Učestvovao je i u engleskoj emisiji za talente „X faktor“ gde nije krio oduševljenje pevačicom Nikol Šerzinger. U pomenutom takmičenju je u toku jednog nastupa doživeo peh kada mu je usred nastupa otpala kika po kojoj je bio prepoznatljiv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Kalezić (@slavkokalezic)

Kada je branio zastave Crne Gore, imali smo prilike da ga vidimo sa čuvenom dugačkom kikom na glavi i kostimu koji se sastojao iz dva dela, suknje i providne majice. Ubrzo nakon toga usledio je totalno drugačiji kostim – Kalezić je bio obučen u providni kombinezon.

Danas Slavko ima 37 godina, aktivan je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima deli momente iz svog života. Primetno je da izgleda dosta drugačije nego u periodu kada je bio u žiži javnosti zbog veze sa Marijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter