Izvor: BSC HAPPY/KURIR
12.08.2023 u 15:17
0

DŽULIJA ROBERTS PLATILA ŽENI SVOG LJUBAVNIKA DA SE RAZVEDE: Oni su uleteli u veridbe, pre nego što su se zvanično rastali!

Ništa nas ne može zadržati kada smo zaljubljeni. Sprečiti nekoga da bude sa osobom koju voli često je uzaludan poduhvat, a čak ni sudska presuda u brakorazvodnoj parnici na čekanju nema moć da obuzda emocije, posebno one u Holivudu.

Ove četiri poznate ličnosti pronašle su novu ljubav mnogo pre nego što je okončan njihov razvod od bivšeg partnera.

Britni Spirs i Kevin Federlajn

Kevin Federlajn je radio kao rezervni plesač za Britni Spirs, a u to vreme je bio oženjen Šar Džekson, koja je tada bila trudna sa njihovim prvim detetom. Federlajn i Spirs su ćutali o svojoj veridbi, ne izlazeći u javnost sve dok Džekson nije rodila njihovo drugo dete mnogo godina kasnije. Spirs se nakon nekoliko godina razvela od Federlajna, dok je Džeksonin i Britniin prvi suprug, Džejson Aleksander, ušli u vezu. Život zaista ponekad može biti tako nepredvidiv.

Džulija Roberts i Deni Moder

Džulija Roberts je nekada bila ludo zaljubljena u Denija Modera, koji je u to vreme još bio u braku. Nestrpljiva, odlučila je da plati Moderovoj supruzi, Veri Steimberg Moder, 400.000 dolara kako bi brzo okončali razvod. Nakon što je Džulija Roberts dala ‘donaciju’ njegovoj ženi, brzo su se razveli, a Deni i Džulija su mogli da rade šta su želeli.

Džejms Paker i Maraja Keri

U vreme kada su Džejms Paker i Maraja Keri bili na vrhuncu svoje romanse, još uvek su morali da prevaziđu zakonsku prepreku, pošto su bili u braku sa svojim tadašnjim supružnicima. Ali to nije sprečilo Pakera da zaprosi divu, a Maraja je, kažu, odmah sa zadovoljstvom prihvatila njegovu ponudu. Ko može da joj zameri što nije odbila dijamantski prsten od 35 karata? Trebalo im je vremena da reše nered iz prethodnih brakova, ali ništa ih nije moglo razdvojiti. Kao što to često biva, sudbina je imala druge planove za njih, a Keri i Paker su se rastali mnogo pre nego što su njihovi razvodi pravno okončani.

Sviz Bic i Ališa Kiz

Američki producent i reper Sviz Bitc bio je oženjen kada se zaljubio u prelepu pevačicu. Nakon što je doneta odluka o razvodu, Beatz i Ališa nisu gubili vreme da odmah podele u javnost radosnu vest o veridbi, uz vest da je Alisija trudna sa njihovim prvim detetom. Ono što je svima bilo odmah jasno jeste da je Alisija ostala u drugom stanju dok je on još bio u prethodnom braku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter