Izvor: KURIR.RS
26.01.2023 u 17:00
0

OVE RITUALE IZVODI PETAR GRAŠO U SPECIJALNIM PRILIKAMA: Postoje stvari koje me čine opuštenijim!

Sa obzirom na to da je i te kako uspešan pevač, Petar Grašo je odgonetnuo da li ima amajlije ili specijalne rituale kojih se pridržava tokom svoje karijere.

– Srećan sam što nisam opterećen takvom vrstom dodatnih malih tenzija. Mislim da su takve stvari otežavajuća okolnost. Postoje mali rituali i zahtevi. Kada putuje u druge gradove postoje stvari koje nas opuštaju i čine opuštenim, a to su detalji vezani za hranu, garderobu – rekao je pevač.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Poznato je da mu ribolov dođe kao glavni hobi, pa je otkrio da li ribu vraća u more ili na trpezi:

– Svi su ribolovci lažovi, samim tim šta god budem rekao, dodaću 30% težine. Uhvatio sam dobre komade ribe, ja sam lignjolovac, ne vraćam je u more. Radujemo se što je sa nama na brodu, a sledeća destinacija joj je rerna.

Nakon toga, otkrio je koja interesovanja zajedno gaje on i njegova supruga Hana.

– Postoji jedna ljubav koja nas vezuje, a to je muzika. Ona je magistrar kompozicije, ozbiljno školovana. Doduše, otvorena je i za pop i bilo kakvu vrstu muzike, pa o tome voliko da diskutujemo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter