Izvor: Alo
08.12.2023 u 17:15
0

OVO JE ARKANOVA ĆERKA ANĐELA: Dobio je u braku sa glumicom, a evo u kakvom je odnosu sa Ražnatovićima (FOTO)

Anđela je u odličnim odnosima sa Anastasijom i Veljkom i ne propušta da prisustvuje njihovim slavljima.

Anđela Ražnatović, Arkanova ćerka, rođena je 1980. godine. Rodila se kao plod ljubavi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama.

Ona je u dobrim odnosima i sa Cecom, i sa njenom decom, a Veljku i Bogdani za svadbu je poklonila sliku Belog anđela.

Osim što je bila kod brata po ocu, Veljka, na svadbi, Anđela se prošle godine pojavila i na rođendanu sestre Anastasije i tada su se srdačno pozdravile i izgrlile, što aludira na to da se sjajno slažu i da među njima nema zle krvi. Drugim rečima, ona je bliska i redovno održava kontakt i sa Cecom, i sa njenom decom, to jest sa sestrom i bratom po ocu.

Svojevremeno se, pre dvadesetak godina, Anđela se našla u centru medijske pažnje kada je započela vezu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

– Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio – izjavila je Anđela svojevremeno, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

– Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna – rekao je Kristijan, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku“.

Podsetimo, tada je u medijima najavljeno i da će se Anđela udati za Golubovića, ali do toga nikada nije došlo.

Printscreen-Youtube-
True Stories

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter