Izvor: KURIR/BLIC
07.03.2023 u 22:58
0

„OVO JE POBEDA KULTURE“: Miloš Biković na premijeri filma „Indigo kristal“ SUROVO iskren, a otkrio i ovaj detalj

Debitantsko ostvarenje reditelja i scenariste Luke Mihailovića, film "Indigo kristal" premijerno je prikazano večeras u Beogradu.

Brojne poznate ličnosti su prodefilovale crvenim tepihom u želji da podrže kolege koje su radile na ovom crno-belom filmu, a jedan od njih je i glumac Miloš Biković.

– Meni je mnogo važna podrška kolega, saradnika. Ovo doživljavam kao svoj projekat, svi smo mi zajedno u tome, predstavnici kulture. Trebalo bi da se svi pomažemo, ovo je pobeda kulture – kazao je Miloš Bikovi.

– Pričali smo o ovom filmu još dok je nastajao, gledao sam ga kad je bio još u nekoj vrlo sirovoj montaži. Pričali smo svi šta bi bilo bolje, kako da ispadne najbolje projekat – istakao je glumac.

– Rasprave na setu su uvek konstruktivne. Nisu to rasprave gde ljudi nešto popuštaju. One ne mogu da budu loše. To nisu rasprave kao u „Velikom bratu“ ili nekom rijaliti programu, nije to to – kazao je Miloš, pa naveo da mu je omiljeni crno-beli film „Šindlerova lista“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter