Izvor: GRAND
14.09.2023 u 23:15
0

OVO URADILA PRVI PUT: Kaja Ostojić je napunila 40 godina, a jednu stvar je uradila tek sada

Katarina Ostojić Kaja organizovala je nedavno rođendansku proslavu samo za svoje najmilije. Provela se ludo i nezaboravno – da joj je čak trebalo i malo vremena da se od svega oporavi.

BILE SU DRUGARICE A SADA VIŠE NE: Andreana Čekić iskreno o prekidu prijateljstva sa Anom Sević „Imale smo nesuglasice, zamerila mi je“

 

Kako je istakla gostujući u jednoj emisiji, ovo joj je bio prvi put da nešto posebno priprema za svoj divan dan. Pevačica, naime, ni punoletstvo nije ovako slavila.

-Oporavila sam se od rođendana. Bilo je vrlo intenzivno, ludo i nezaboravno. Prvi put sam nešto organizovala. Nisam čak ni punoletstvo slavila. Ovo mi je bila prva rođendanska žurka – naglasila je ona pa dodala:

-Malo sam se stresirala nedeljama oko organizacije. Inicijalna kapisla je je bila to što sam ove godine završila svoju vikendicu, pa sam htela nešto sebi da organizujem. Mada više su me drugi naterali na to – prokomentarisala je onda ona.

Zatim, dodala je kako je zahvaljujući jednoj njenoj prijateljici koja inače i radi dekoracije, sve bilo i lepše nego što je ona zamišljala da će biti.

-Ispalo je više nego prelepo. Sve je bilo u ljubičastoj boji lavande, to je moja omiljena boja – istakla je pevačica u jednoj emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter