Izvor: Kurir
18.05.2023 u 10:55
0

PEVAČICA PREPORUČILA KNJIGU LJUDIMA KOJI NISU „OCRKOVLJENI“: Da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do stradanja!

Pevačica Maja Nikolić preporučila je gledaocima knjigu koju je ponela u studio.

– Ovo je knjiga „Tajna trojice mudraca.“ Tu knjigu preporučujem svima i onima koji su u pravoslavnom duhu i onima koji nisu „ockrovljeni“, odnosno onima što ne stižu da idu redovno u crkvu niti da poste. Fantastimčna je knjiga, lagana je kao pesma i čita se za jedan dan. Autor je moj veliki prijatelj i akademik i budući monah, gospodij Dragan Damjanović. Knjiga govori u Isusovom rođenju, ali na najlepši mogući način – rekla je pevačica i dodala:

-da malo obrate pažnju na ovakvu literaturu, jer da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do stradanja. Da smo im pružili ljubav koju daje jednino vera Isusa Hrista ne bismo imali masakr dva deteta koja su upotrebjena od strane sekti.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter