Izvor: Happy BSC
03.03.2024 u 13:59
3

POZNATA PEVAČICA UDARILA NA POBEDNICU: Teya Dora treba da ide kod logopeda!

Nakon sinoćnog finala još više se digla prašina oko Pesme za Evroviziju

Maja Nikolić u najmanju ruku oseća bes i gnev jer u finalu nije pobedila Breskvica i njena numera „Krilo Orlovo“ koja je ocenjena sa najviše glasova publike.

Ona smatra da Teya Dora nije dovoljno talentovana da predstavlja Srbiju na Evroviziji, a ističe i da njena pesma „Ramonda“ ne prenosi nikakvu jasnu i simboličnu poruku:

– Videli smo da je apsolutni pobednik publike Breskvica, a stručni žiri daje samo 5 poena Breskvici, to je dokaz da čelnici RTS rade protiv publike, a samim tim i stručni žiri, njima diriguju za koga da glasaju – dodala je Maja Nikolić. Ponovo imamo situaciju da narod nije merodavan, te da se poštuje samo volja RTS-a. Uostalom, svi su lobirali za Breskvicu i to nije u redu – zaključila je Maja za Kurir.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “POZNATA PEVAČICA UDARILA NA POBEDNICU: Teya Dora treba da ide kod logopeda!”

  1. Maja Nikolić je četiri puta ležala u psihijatrijskoj bolnici Laza Lazarević i očigledno treba i peti put da ode. Držati predavanje o pevanju Teya Dori koja je završila solo pevanje u Beogradu kid primadone Ilone Kantor i koja je pevanje završila na Berkliju u Bostonu i to kao stipendista …toliko je smešno. Posebno kad to kaže Maja Nikolić koja nema jedan dan muzičkog obrazovanja.

    1
    0
    Odgovori
  2. Maja Nikolić posle svake Beovizije doživi još po jedan šlog jer nikada nije uspela da osvoji prvo mesto a zadnjih desetak godina ne može ni u uži izbor da prodje. Baš je jadna

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter