Izvor: Alo.rs
03.03.2024 u 15:00
0

TEYA DORA NIJE BILA CECIN FAVORIT: Folk diva se oglasila nakon finala Beovizije

I Ceci i Veljku od starta je favorit numera "Gnezdo Orlovo"

Nakon što je Teya Dora pobedila na „Pesmi za Evroviziju“ i postala zvanično predstavnik Srbije za predstojeći Evrosong, oglasila se i Ceca Ražnatović.

Ona je sa sinom Veljkom navijala za Breskvicu, ali je u finali pozvala sve da glasaju za numeru „Ramonda“. Anastasija je pak javno čestitala pobednici jer su njih dve bliske saradnice i međusobno su jedna drugoj oslonac u muzici.

– Bravo mačko! Zaslužila si! – poručila je Anastasija uz tri srca.

Sa druge strane, Teya je nedavno govorila o tome koliko ceni i uvažava sve Ražnatoviće, a posebno Anastasiju kojoj je uradila dve pesme i obe su veliki hitovi:

 Nas dve smo koleginice, radila sam dve pesme za nju. Obožavam Anastasiju, obožavam Cecu! Mnogo kolega me je podržalo zaista… I Seka Aleksić, iako je ne znam lično, je podržala i mene i Breskvicu, što je stvarno divno. Tu su i Nući, Vojaž, Nikolija, Relja Popović, Sara Jo. sa njom sam se i čula… – navela je Teya Dora.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter