Izvor: GLOSSY
08.09.2023 u 15:12
0

PODELILA DIRLJIVU PORUKU: Šakira javno otkrila ko je ljubav njenog života (FOTO)

Kolumbijska pevačica Šakira i Đerar Pike razdvojili su se 2022. godine, nakon 12 godina veze i dvoje zajedničke dece.

Prošla godina je bila presudna u Šakirinom životu jer je stavila tačku na vezu sa muškarcem kojeg je ludo volela i koji je otac njene dece.

Veza je prekinuta nakon prevare sa Klarom Čijom, zbog čega se kolumbijska pevačica vratila muzici sa pesmama koje su postale hitovi, u kojima je izrazila svoja osećanja.

Nakon što se preselila u Majami prošlog aprila u medijima su se pojavile mnoge spekulacije o romansama Šakire sa brojnim poznatim ličnostima, a čini se da je ona o vezi sa zvezdom Formule 1 Luisom Hamiltonom bila najjača.

UHVAĆEN NA DELU: Holivudski zavodnik snimljen kako razmenjuje nežnosti sa zgodnom brinetom (FOTO)

Pevačica i vozač nisu ni potvrdili ova pisanja, a Šakira je sada odlučila da otkrije ko je ljubav njenog života.

Četrdesetšestogodišnja umetnica je svom ocu Vilijamu Mebaraku posvetila nežnu poruku na društvenim mrežama povodom njegovog rođendana i opisala ga kao ljubav svog života.

Srećan rođendan mom najboljem prijatelju i ljubavi mog života –  napisala je Kolumbijka na Instagramu pored crno-bele fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Šakira je oduvek iznosila u javnost svoju zahvalnost i ljubav prema svojoj porodici, uključujući i svog oca, koga smatra osnovnom figurom u svom životu.

Sajt Sport.es podseća da je Šakirina bliska veza sa njenim ocem bila konstanta u njenom životu i da je u svakoj prilici pokazivala duboku ljubav koju oseća prema njemu.

Šakira je oduvek iznosila u javnost svoju zahvalnost i ljubav prema svojoj porodici, uključujući i svog oca, koga smatra osnovnom figurom u svom životu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter