Izvor: Kurir/K1
02.06.2023 u 09:50
0

PORODICA NAŠE PEVAČICE ŽIVI NA KOSOVU! Nevena danima preplašena zbog nemira: Narod neka ostane smiren i strpljiv

Pevačica Nevena Božović uznemirena je zbog teške situacije na Kosovu i Metohiji, gde su ovih dana dešavaju ozbiljni nemiri.

Njena porodica živi u Kosovskoj Mitrovici.

Ona je sada pomenula situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i istakla da se nada da će se uskoro „naći rešenje“.

– Svim srcem sam uz svoju familiju i moje sugrađane na Kosovu, nadam se najboljem mogućem rešenju – rekla je Nevena, a potom ispričala kakva je trenutno situacija u Kosovskoj Mitrovici, gde žive njeni.

– Mirno je, to je najbitnije i mislim da treba da šaljemo takvu poruku. Narod koji je dokazao da je toliko istrajan, smiren i strpljiv, treba takav i da ostane. U stalnom kontaktu sam sa svojom porodicom i nadam se da će se uskoro rešiti sve – rekla je pevačica za kraj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter