Izvor: 24SEDAM.RS
11.02.2024 u 21:29
0

POTENCIJALNI KONCERT ANE NIKOLIĆ U ARENI: Snimak postao viralan, svi vrište od smeha, pa i ona

Snimak postao viralan, svi vrište od smeha, pa i ona

Ana Nikolić je prošle godine u oktobru trebalo da održi koncert u beogradskoj Areni, kojim bi obeležila 20 godina karijere. Međutim, usled neslaganja i prekida saradnje sa njenim saradnicima, do toga nije došlo.

Sada je iskoristila snimak svoje hrvatske koleginice Alke Vuice, koja je nedavno pala na jednom nastupu, pa je bila vidno revoltirana zbog toga.

Alka je psovala, vikala, pitala se zašto je uopšte radila koncert, a Ana se očigledno pronašla, pa je snimak podelila na svom nalogu na Instagramu.

RADA MANOJLOVIĆ POKRENULA BIZNIS U BEOGRADU: Pevačica planira da kupi ozbiljnu nekretninu

– Ana Nikolić, da je održala koncert u „Štark“ areni 07.10.2023. – pisalo je u opisu videa koji je pevačica podelila, a komentari su se samo nizali.“Hit“, „Ana se barem smeje na svoj račun“, „Mnogi nisu shvatili šta je Ana ovde htela da kaže“ – bili su samo neki od komentara, a bilo je i onih koji nisu ni shvatili da je Alka na snimku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter