Izvor: Alo.rs
05.04.2024 u 20:17
0

PREKO JEDNE STVARI DRAGANA NIJE MOGLA DA PREĐE: Poznato zašto pevačica nikako ne može da oprosti Toniju

Saznalo se zbog čega je Toni nedavno posetio dvorac.

Javnost i dalje ne prestaje da bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Biznismen i pevačica stavili su tačku na svoj brak, on više ne živi u dvorcu nadomak Beča, a nakon što je isti nedavno posetio, domaći mediji pišu da je navodno molio Draganu da mu oprosti, ali da ona ne želi za to ni da čuje.

Kao tri ključna razloga se navodi to što je Dragana godinama navodno tolerisala razne stvari, pokušavala je da održi brak, a kao poslednji se navodi i činjenica da je ona presekla i odlučila da se razvede, te da svoju odluku neće menjati, pišu domaći mediji.

Podsetimo, Dragana je nedavno saopštila da je, nakon 24 godine, predala zahtev za razvod braka od Tonija, naknadno je otkriveno da su se čak i otpratili sa Instagrama, zajedničke fotografije nisu obrisali, a u međuvremenu je Tonija otpratio i sin Marko, više o tome u odvojenoj vesti.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter