Izvor: ALO.RS
20.04.2023 u 09:15
0

PRESTALA DA PIJE, PA DONELA ŠOK ODLUKU! Ana Nikolić progovorila o novoj ljubavi, Rasti neće biti dobro kada ovo čuje!

Pevačica se dotakla svog emotivnog statusa, otkrila zbog čega je sama, te kakvog muškarca priželjkuje u budućnosti

Pop pevačica Ana Nikolić, osim za jednu od najlepših pevačica s naše javne scene, slovi i za jednu od najiskrenijih. Iako ju je iskrenost, kako sama kaže, skupo koštala, uvek bira da ostane takva.

– Ja ne podnosim laž, ne trpim lažne i mlake ljude i odnose, iako sam svesna da oni mnogo bolje prođu u životu. Volela bih da Tara ne povuče tu iskrenost na mene, već da bude racionalna na Rastu i da se ne vodi srcem i emocijama kao ja – rekla je iskreno Ana, pa se dotakla svog trenutnog emotivnog statusa, ali i bivših ljubavi.

– Sama sam, nemam ni status, ni partnera – rekla je pevačica kroz smeh, pa dodala — kada stavim tačku na neki odnos, nikada se više ne vraćam na njega. Jedino kada bih morala, kada bi mi život zavisio od toga, onda bi moj izbor pao na Mišu Bananu – rekla je Ana, koja je s njim bila u emotivnom odnosu na početku svoje karijere i koji joj je pomogao da se visoko pozicionira na javnoj sceni. Dotakla se i odnosa s bivšim suprugom te objasnila zbog čega je njihov brak doživeo krah.

– Nije to bila samo jedna situacija, niti događaj, bilo ih je milion. Prelomni momenat u našem braku bio je onaj kada smo dobili Taru i kada više nismo mogli da živimo taj neki rokenrol život na koji je Rasta navikao. Prosto, dete je došlo na svet i moralo je sve iz korena da se menja, uključujući i naš stil života i navike – objasnila je Ana. Potom se dotakla i njihove naslednice te otkrila na koga ona liči.

– Tara je moja kopija, što bih ja rekla „mini me“. Što je starija, sve više liči na mene. Kada to kažem, mislim na njen fizički izgled, lepa je na mene. To što Rasta priča da je na njega, laž je. Volela bih da na njega povuče neke karakterne crte i da ne bude surovo iskrena i emotivna na mene – rekla je Ana gostujući u emisiji.

Saša Mirković zna šta želi

Govoreći o svojoj karijeri koja je poslednjih godina bila u zapećku, Ana je otkrila da ju je Saša Mirković uzeo pod svoje te da će je vratiti tamo gde joj je mesto.

– On je čovek koji sve rešava, operativac je. S njim uvek znaš na čemu si. Kaže ovo može, ovo ne može, i gotovo. Jeste da se ponekad ponaša kao UKP i kao policija, nekad mislim da će mi upasti kroz dimnjak, a kad se uspavam da objavi moju umrlicu – pričala je Nikolićeva kroz smeh, i dodala da od Arene očekuje mnogo, te i da je zbog spektakla koji priprema s Hajp produkcijom prestala da pije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter