Izvor: KURIR/STORY.hr
08.05.2023 u 22:51
0

PRINCA SA PRAVOM NAZIVAJU CRNOM OVCOM PORODICE! DOBIO ČAST KOJU HARI NIJE

Juče se održalo krunisanje kralja Čarlsa III., a ceremoniji je prisustvovao i njegov brat - princ Endru.

 

Naime, dok je izlazio iz Bakingemske palate i uputio se prema Vestminsterskoj opatiji, okupljeni su mu zviždali. Razlog je dobro poznati seksualni skandal i prijateljstvo sa zlostavljačem Džefrijem Epstajnom.

I on je sam optužen da je seksualno napao tada 17-godišnju Virdžiniju Đufre, a nakon svega toga kraljica Elizabeta II. ga je lišila svojih vojnih titula, ali i službenih kraljevskih uloga.

Ipak, za razliku od princa Harija, on je juče mogao da nosi svoju formalnu odoru, dok se princ Hari pojavio u odelu.

Inače, Hari, vojvoda od Saseksa, stigao je u isto vreme kad i njegove sestričine, princeze Beatris i Eugenija, zajedno sa svojim muževima, Eduardom Mapelijem Mocijem i Džekom Bruksbankom.

Ušao je pre princa i princeze od Velsa i njihove dece te je dobio sedište tri reda iza njih.

Dok je ulazio, Hari je ljubazno pozdravio neke od ostalih gostiju, govoreći raznim ljudima ‘Zdravo’, ‘Jutro’ i ‘Lepo te je videti’. Čitač s usana takođe tvrdi da je rekao ‘Pogledajte to’ dok je razgledao opatiju te da je prokomentarisao da je sve ‘divno’.

Hari je sedeo pored Eugenijinog supruga Džeka i princeze Aleksandre, sestričine pokojne kraljice, koja poslednjih decenija nije imala radni kraljevski angažman. Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms objasnila je da je Hari izgledao nervozno dok je čekao da Čarls stigne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter