Izvor: punkufer.hr
10.05.2023 u 12:38
0

Kako ljubimci mogu da pomognu da nađete BESPLATAN SMEŠTAJ U BILO KOJOJ DRŽAVI? Sve što traže je briga i pažnja

Živimo u vreme u kom putovanja mogu da budu luksuz

Živimo u vreme u kojem putovanja mogu da budu luksuz, pogotovo poželimo li da putujemo u neke popularne destinacije kao što su London, Pariz ili Njujork. Smeštaj je gotovo nemoguće pronaći ispod 100 evra po noćenju, a i taj će biti izvan grada, a o sadržajima i čistoći da ne govorimo. No, jeste li znali da postoji način pomoću kojeg možete da putujete širom sveta i to gotovo potpuno besplatno?

Čuvanje kućnih ljubimaca i putovanje dve su stvari koje se možda čine nespojivim, ali zapravo mogu da idu ruku pod ruku. Ako ste ljubitelj kućnih ljubimaca i uživate u putovanjima, čuvanje kućnih ljubimaca može da bude jedinstven način da istražite nova mesta dok se brinete za tuđe kućne ljubimce.

Sve više ljudi se odlučuje za čuvanje kućnih ljubimaca kao alternativu tradicionalnom smeštaju, a nije teško shvatiti zašto. Ne samo da možete da provedete vreme s neverovatnim životinjama, već možete i da uštedite novac i doživite autentičniju stranu destinacije.

Stranica trustedhousesitters.com osmislio je koncept koji nudi brigu o kućnim ljubimcima vlasnicima životinja koji žele da putuju, u zamenu za smeštaj osobama koje žele da putuju.

Na ovom mestu vlasnici kućnih ljubimaca mogu da se povežu s pouzdanim čuvarima kućnih ljubimaca koji će se brinuti o njihovim ljubimcima dok su odsutni, obično u zamenu za besplatno mesto za boravak. Ovakav dogovor koristi obema stranama; vlasnik ljubimca može da putuje bez brige, a čuvar ljubimca dobija besplatan smeštaj u kući vlasnika ljubimca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter