Izvor: happyBSC
09.12.2020 u 12:18
0

ZAVIRITE U BAJKOVITI FRANCUSKI GRADIĆ Pogledajte neverovatnu prazničnu atmosferu u Kolmaru (GALERIJA)

Francuski gradić Kolmar smešten je podno planine Vogezi i vrlo je popularno odredište, ne samo u prazničnom periodu, već tokom cele godine.

NAJVAŽNIJE DANAS

UDES KOD VELIKE PLANE: Poginula jedna osoba

PREVRNUO SE KAMION KOD SREMSKE MITROVICE: Ima povređenih

DANAS SE SLAVI SVETI ALIMPIJE: Ova stvar se nikako ne radi

Ima oko 86.000 stanovnika i zovu ga gradom vina i umetnosti, a neki i malom Venecijom. Kroz Kolmar prolazi reka Lauš uz koju se u starom delu nalaze simpatične stare ribarske kolibe, a kanalom je povezana s Rajnom.

Kolmar se prvi put u istorijskim dokumentima spominje 823. godine. U ovom gradiću živio je vajar Frederik-Avguste Bartholdi koji je dizajnirao američki Kip slobode. Na Instagram stranici „colmar tourism“ objavljeno je nekoliko fotografija grada na kojima je dočarana sva njegova lepota naročito u vreme praznika kada sve izgleda dodatno čarobno i bajkovito.

SAZNAJTE JOŠ

JEZIVO SVEDOČENJE I VAPAJ OCA: Sekta će mi UBITI decu zbog bivše SUPRUGE i njene porodice koji su ČLANOVI!

PAKAO NEPREDVIDIVE KORONE: Devojka (22) pre virusa bila zdrava i prava, sada se bori za život u Batajnici

NASTRADALI DEČAK BIO OMILJEN U ZGRADI: Tuga u naselju Braće Jerković

S obzirom na pandemiju koronavirusa koja je sa sobom donela brojna ograničenja pa su tako i putovanja zabranjena do daljnjeg, upustite se, barem virtuelno, u ovu čaroliju i „prošetajte“ kroz Kolmar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter