Izvor: KURIR.RS
18.01.2023 u 18:05
0

RAJOVIĆU OTKAZAN KONCERT U SPLITU! Evo šta je razlog, a nije samo njemu

Koncert Bobana Rajovića "Od ljubavi" koji je trebalo da se održi 18. februara u velikoj dvorani "Gripe" u Splitu otkazan je iz tehničkih razloga, preneli su hrvatski mediji.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom će se automatski vratiti najkasnije u roku od mesec dana od planiranog događaja. Isto tako, za ulaznice plaćene gotovinom na Entrio prodajnom mestu, biće potrebno poslati zahtev za povrat putem stranice. Pevač se o otkazivanju koncerta u Splitu nije oglašavao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Podsetimo, nedavno je i Jelena Rozga objavila kako je njen koncert koji je trebala održati 11. februara, u istoj areni otkazan.

– Toliko smo radili na projektu, ali nažalost situacija je takva, ali obećavam da ćemo napraviti taj koncert u Splitu jer moji Splićani zaslužuju da dožive takav spektakl. – rekla je ona tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter