Izvor: Alo.rs
10.02.2024 u 14:11
0

BOBAN RAJOVIĆ SKRHAN OD BOLA: Pevač se slomio od tuge, cela estrada u suzama

Pevača preplavile emocije

Boban Rajovići Džej Ramadanovski snimili su duet „Hej, živote, druže“ pre nego što je legenda sa estrade preminuo.

Rajović ne krije koliko je ponosan na saradnju sa Džejom, a koliko ga ceni i voli dokazuje njegova poslednja objava koja ga je rasula na komade.

pa hteo i da se razvede?! (FOTO)

Naime, nakon što je odgledao film „Nedelja“ Bobana su savladale emocije.

BRESKVICA OTKRILA DA NEMA PODRŠKU KOLEGA: Pevačica bez dlake na jeziku uputila oštru poruku estradi!

-Brate Džeki, upravo sam izašao iz bioskopa, odgledao sam film o tebi. Moram priznati da je bilo trenutaka kad sam bio tužan, a iskreno se nadam da će vremenom napraviti bar još dva filma, jer tvoj život ne bi mogao da se opiše i stavi ni u deset filmovaEto, došlo mi je da ti se obratim i da ti kažem da sam gledao film. Šalje ti brat ovu našu duetsku pesmu, gde smo u tri minuta spakovali stihove koji nas opisuju u svakom smislu te reči. Čisto da te podsetim teksta, ako si ga zaboravio. Ljubi te brat. P. S. Boem si bio, pravi šampion – napisao je pevač u svojoj objavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter