Izvor: Alo.rs
10.02.2024 u 14:17
0

TUGA U SVETU MUZIKE: Poznati muzičar nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći

Muzičar Derik Mekintajr, basista kultnog benda "Jamiroquai" poginuo je u saobraćajnoj nesreći, saopštila je njegova porodica.

Derik je u teškoj nesreći stradao u 66. godini, prenose tamošnji mediji.
-Naš tata, Derik Mekintajr, bio je ponosan tata, suprug, brat, sin, ujak, deda i prijatelj. Imao je strast prema muzici, svirao je bas gitaru veći deo svog života i oplemenjivao pesme svojom gruvi basom Džamirokvaj, Roija Ajersa, Beverli Najt i mnoge druge. Tata je bio veliki čovek koji je uticao na mnoge koji su došli u kontakt s njim, nadahnjujući ih i ohrabrujući kad god je mogao. Nijedna količina reči ne može da sažme koliko je naš tata bio poseban za sve nas – ne samo kad su u pitanju naši pojedinačni odnosi, već i u celini. Zauvek će nam nedostajati njegova ljubav, humor i prisutnost i nastavićemo da širimo njegovu svetlost. Do ponovnog susreta – stoji u saopštenju porodice.
BOBAN RAJOVIĆ SKRHAN OD BOLA: Pevač se slomio od tuge, cela estrada u suzama
Policija Hertfordšira potvrdila je njegovu smrt i rekla da traži više informacija. „Derik Mekintajr, star 66 godina, koji je živeo u Vatfordu, učestvovao je u sudaru 2. februara ujutru i nažalost preminuo na mestu nesreće. Naši službenici nastavljaju s utvrđivanjem svih okolnosti ovog događaja, te i dalje molimo za informacije. Ako ste se vozili u tom području i videli šta se dogodilo ili imate bilo kakav snimak kamere koja bi mogla da pomogne našoj istrazi, kontaktirajte nas“, poručili su iz policije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter