Izvor: blic
29.01.2024 u 08:20
0

„RANO ZAVRŠENA MLADOST“: Melina otkrila nepoznate detalje iz braka sa Harisom

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a kako se pisalo pevač se iselio iz luksuzne vile na Senjaku.

„KOSTI SU MI SE SMRZLE U ĆELIJI“: Ceca iskreno o robijaškim danima

Naime, Melina Džinović je nedavno otkrila šta je to vraća u dane odrastanja, a bila je i te kako setna dok je pričala o ovome.

– Šta mene vraća u mladost.To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja. Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko. Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena – istakla je Melina.

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli“.

Otpor Melininih roditelja 

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – pričao je svojevremeno Haris i dodao da je sve to Melina teško podnela:

– Sećam se da sam joj govorio: „Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku – istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Melina Džinović se oglasila nakon prve inforamcije o razvodu, a zatim i Haris Džinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter