Izvor: Happy BSC Portal/telegref.rs
29.01.2024 u 08:55
0

ĐORĐE DAVID JE IPAK JOŠ U MAKEDONIJI: Nisam dobio dokumenta! Obratio se svima sa jednom molbom

Kako je istakao, vesti koje se pojavljuju, a koje nisu proverene, mu prave problem i zamolio je sve da to ne čine.

Đorđe David se oglasio večeras na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, te objasnio da se i dalje nalazi u Makedoniji, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao.

Kako je istakao, vesti koje se pojavljuju, a koje nisu proverene, mu prave problem i zamolio je sve da to ne čine.

– Imajte malo empatije i razumevanja prema situaciji u kojoj se nalazim, ne plasirajte naslove koji nemaju veze sa istinom – rekao je Đorđe, između ostalog, pa nastavio:

– Naime, ja nisam dobio dokumenta i nisam napustio Makedoniju. Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu. Svaki naslov mi pravi problem i izaziva mržnju kod ljudi u Javnom tužilaštvu prema meni jer misle da vam ja te informacije dajem. Kada budem uzeo dokumenta i prešao granicu, ja ću prvi to objaviti.

Podsetimo, za proteklu subotu bila je najavljena konferencija za medije na kojoj bi Đorđe David ispričao sve kroz šta je prošao, ali je ona na kraju otkazana.

Šta se desilo u saobraćajnoj nesreći

Kako je najpre objavljeno, došlo je do sudara dva automobila, „folksvagena polo“ kumanovskih registracija i „folksvagena golf“ skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

Tužilaštvo je, zatim, objavilo, da je nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih tablica izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil ‘Opel insignia’ srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula.

„RANO ZAVRŠENA MLADOST“: Melina otkrila nepoznate detalje iz braka sa Harisom

Naložena je obdukcija stradale žene, ali i ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama. U saopštenju je, takođe, navedeno da su prikupljeni svi materijalni dokazi koji će se naći na sudu posle veštačenja i time se utvrditi uzrok saovraćajke.

Đorđe David je testiran na alkohol i druge supstance, na šta je bio negativan, ali zbog poštovanja cele procedure, morao je da ostane u Makedoniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter