Izvor:
17.09.2018 u 15:48
0

COKA NEUTEŠNA NAKON SVAĐE SA NIKOLOM: Lakić neće ni da čuje za nju!

U toku mirnog popodneva ništa nije ni slutilo da će Lakić i Coka imati do sada najžustriju svađu!

Naime, partneri su se posvađali kada je Aleksandra spomenula svog sada već bivšeg dečka, a nije joj prvi put da priča o njemu pred Nikolom.

Lakić ne krije da mu smeta kada se Coka priseti svoje bivše ljubavi, te je burno reagovao i rekao Coki kako će zamoliti produkciju da dovedu njegovu bivšu devojku Kaću.

Nakon žustre rasprave Aleksandra se osamila u ostavi, neutešna jer je ovoga puta sigurna da je Nikolinoj i njenoj ljubavi došao kraj.

Enisa je pokušala da uteši takmičarku, objašnjavajući joj da je normalno da se ponekad i posvađaju jer provode previše vremena zajedno.

– Tebi je ovo prva veza sa nekim ko je dosta stariji od tebe, mlada si, naučićeš kako bi trebalo da se postaviš.Nemoj se nervirati, sve se može rešiti razgovorom – savetovala je Enisa Coku.

– On mora da razume da sam ja klinka i da se ponašam u skladu sa svojim godinama, dok je on prošao sito i rešeto.Nervira me kada se posvađamo on upliće neke nebitne druge priče, koje nemaju veze sa svađom –

Coku je najviše pogodilo što Nikola odbija da razgovara sa njom, a ona očajnički želi da mu se izvini jer smatraj da je kriva za njihovu svađu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter