Izvor:
17.04.2019 u 21:11
0

DINA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Takmičarka od koje niko to nije očekivao otkrila BOLNU TAČKU Galorinijeve, a onda se usmerila na NJU!

Dina Galorini i Slađana Petrović su se opet sukobile.

-Sve radiš sa neukusom! Pričaš kako si veliki prijatelj Izabeli i Elvinu, a sećam se šta si na početku pričala o njima. Govoriš kako nisam jaka i kako nisam za rijaliti, a ti si mi mnogo jaka! Utehu tražiš u plakanju, a pričaš o nekoj snazi!- Kazala je Slađa, a onda se usmerila na Ilijanu Vagić, koju je i nominovala.

-Provlačiš tako stvari koje me vređaju između redova! Pokušavaš da me navedeš na sukob, a iznosiš svašta o meni!- Rekla je ona.

Slađa je očigledno spremna na sve, a kako će se nastaviti njen sukob sa Ilijanom, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter