Izvor:
09.11.2019 u 01:06
0

ĐOLE ODMERIO SLAĐU: Đina POBESNELA a vatrena takmičarka UŽIVALA U POGLEDIMA boksera! Trudnica prosula BUJICU UVREDA! (FOTO)

Žurka je sjajno vreme da se podigne atmosfera u vili Parova ali i da se naprave neke greške.

Tako je Đole Tomić napravio ozbiljan prekršaj pred svojom devojkom i majkom njihovog deteta. Naime, Đina Marjanović je primetila da on gleda Slađu Petrović, tačnije da gleda njeno zmijsko telo i minić koji je prekratak.

To je primetila i sama Slađa koja je otišla na kraju i obukla trenerke, jer kako je rekla, bilo joj je suviše neprijatno.

Ali trudnica se kao lavica obrušila na nju, ljubomorna zbog tog ponašanja:

– Ja sam ti i prošle sezone pričala, pričam ti i sada: Bez tog foliranja. Molim te, pričaj kako jeste a ne kako nije. Dolaziš meni pričaš: Nije Đina, nije tako. I još mi pominješ neke prijatelje napolju. Ti si se umešala i kod Pavaa, ti si svuda sinoć bila. I nisu te za džabe prozvali jer rasturaš i veze i brakove. Sram te bilo, žena od pedeset godina! A to se i po tebi vidi kako patiš da budeš u cvetu mladosti. I pričaš kako voliš starije biznismene, koga? To ti je samo pokriće za ostalo. Bravo Slađana! Tajko da si ti odavno otkrivena!– ispričala je u dahu Đina dok se Slađa samo nonšalantno smeškala ne obraćajući pažnju na to.

Slađa je sve vreme tvrdila da to nije tačno i da ona nije rekla da je Đole nju gledao iako je to izjavila u Tajnoj sobi pred kamerama dodavši da ne želi da uznemirava trudnicu.

Đole je objasnio da je sve vreme sedeo i stajao sa Pavaom kome je prokomentarisao kako Slađa nosi usku i kratku suknju koju stalno povlači na dole.

Đina je objasnila da jooj je samo krivo jer je Đole na taj način nju "naložio" jer ona traži pažnju te da će to koristiti protiv nje.

Videćemo kome će se ovo obiti o glavu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter