Izvor:
13.11.2018 u 16:13
0

ĐORĐE TOMIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS SVE O SUKOBU SA BIVŠOM DEVOJKOM: Za mene je ona PROŠLOST, ne zanima me više! (FOTO)

Đorđe Tomić se našao u centru interesovanja nakon svojih ljubavnih veza sa Enisom Bajramović koju je kasnije zamenio sa Saškom Karailjaz. Tomić je sinoć ima žestoku raspravu sa bivšom devojkom koju je čak nazvao i pogrdnim imenom, samo za happytv.rs je rekao:

1. Sinoć je održana žurka u "Parovi", a ti se prvi put posle dugo vremena ostao "kratkih rukava". Da li ti je žao što ovog puta nisi video Meu Bond?

-Nema mi šta biti žao ili ne, Mea stiže uskoro pa ćemo se videti i razgovarati-

2. Enisa je sinoć najveću pažnju posvetila Mastoru, jasno mu dajući do znanja da se spremila samo za njega. Na kraju ste se i posvađali? Da li ti je krivo što više nisi centar Enisinog sveta?

– Nije mi krivo, prošlo je poprilično vremena od kada nismo zajedno, tako da nek uživa i radi šta joj prija i odgovara-

3. Nisi imao "prođu" ni kod Saška Karailjaz. Da li na žurkama sve što uradiš radiš zbog konzumiranja alkohola i da li možemo očekivati i danas opravdanje, po čemu si ostao upečatljiv?

-To da li sam imao prođu ili ne vi ne znate 100%,moždaje nismo eksponirali. Sinoć sam na žurci mnogo popio i ponašao se skroz normalno. Što se tiče upečatljivosti, pa možda baš po tome što sam se žargonski rečeno "ubio" a ništa nisam uradio ili možda što sam podigao atmosferu zajedno sa Bakijem-

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter