Izvor:
19.08.2018 u 21:15
0

DO SADA NEVIĐENO U RIJALITIJU: U novu sezonu „PAROVA“ ulazi KONTROVERZNI pevač?!

Od septembra očekujte neočekivano!

Kako u Produkciji nisu mogli da ćute do početka najnovije sedme sezone, saznali smo da će ceo ambijent biti promenjem. Naime, takmičari tokom takmičenja biće izloženi mnogim zadacima koji će biti za pamećenje. Kako ste već navikli od vaše omiljene televizije i ovoga puta sprema se potpuno novih koncept najkontravezrnije igre na Balaknu.

Kako saznajemo u novu sezonu će ući najveći skandal majstor. Poznat je po svojim hitovima, ali neizostavan deo njegove karijere su baš najskandalozniji nastupi u javnosti.

Imali smo priliku da ga viđamo u različitim momentima, ali je jedno sigurno, nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa tako se nadamo da će i vas ostaviti bez teksta.

Suočiće se sa nesvakidašnjim situacijama u najglamuroznijoj vili, te je Produkcija rešila da oduševi sve gledaoce, ali su sigurni da ni ostali cimeri neće lako izaći na kraj sa njim.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter