Izvor:
23.09.2018 u 12:48
0

GOLI KAO OD MAJKE ROĐENE: Benjamin i Milica imali S*KS ispod jorgana! Kada im je STRGLA pokrivač, nastao je PRAVI HAOS U VILI! (FOTO)

A bili su na korak do pomirenja.

Benjamin Spahović želeo je da nakon veze sa Bels, pokuša da se pomiri sa verenicom, Izabelom Anderson, ali se sve preokrenulo.

Tokom noći Benjamin je ušao sa Milicom u tuš kabinu, ali da bi ih raskrinkali Dina i Boža postavili su im bubicu kako bi se čulo.

Poveden strastima, ali i time što ga je ponovo odbila, Benjamin je nastavio sa svojim poslom, ali ovaj put ispod pokrivača.

On je uspeo da zavede Milicu, te je uhvatio za ruku, a zatim poveo je sa sobom u spavaću sobu.

Aj sa mnom ovamo – šapnuo joj Benjamin, te je ona oberučke prihvatila.

U spavaćoj sobi bilo je i više nego vrele akcije.

Benjamin i Milica ispod pokrivača imali su ludi provod, dok su ostali cimeri gledali tu sa strane.

Da se stvar zakomplikuje, koliko su im strasti bile uzburkane, Benjamin je promašio krevet, te su takmičari skinuli jorgan sa njih, a zatim je Dina Galorini prišla i počela da viče, s obzirom da su završili u njenom krevetu.

Marš iz mog kreveta, debilčine jedne bolesne! Marš iz mog kreveta! Pogledaj gaće gde joj stoje. Ajde marš i jedno i drugo. Slušaj ti, kad se budem vratila neću da vas vidim ni jedno ni drugo. Sram vas bilo, u mom krevetu se je*ete – vikala je usplahireno Dina.

Kako je Produkcija navela, u vilu će se uskoro spustiti i Miličin momak, kao i njena mama, zato ne propustite njihov susret za nedeljnim ručkom, jer je nesumnjivo da će se dogoditi nezapamćeni rijaliti okršaj pred kamerama Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter