Izvor:
21.11.2018 u 19:51
0

I PORED ZAKAZANE VERIDBE: Ljubica tvrdi želi da izađe napolje da bi bila sa svojim momkom Nemanjom! (FOTO)

Do sada najdinamičnija emisija "Upoznaje parove".

U studiju je Nemanja, bivši momak takmičarke Ljubice Stankov, koji je došao poslednji put kao njena podrška ali i da joj saopšti koliko je razočaran u nju!

Naime, velika polemika je nastala u vili, kada su obelodanili da će se Ljubica i Ratko veriti. Bivši Ljubicin Aleksandar poručio joj je da ga više ne pominje.

Novine pišu kao da je ona sa njim zbog penzije, da li je to tačno ili nije ne znam. A drugo, čuo sam priče kada si pričala sa Ilijanom ili Cokom, u fazonu kako mene želiš kada budeš izašla, a čekaš nekog bivšeg muža za koga si bila udata ranije, da bi se udala za njega, ali čekaš da njegov otac umre. Treće pričaš kako te neki Ilija čeka napolju! – odbrusio joj je Nemanja!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter