Izvor:
13.11.2019 u 19:24
0

IVAN MARINKOVIĆ NAPRAVIO TOTALNU POMETNJU: Bez ustezanja IZVREĐAO Milojka i Milijanu! Ne može da ih gleda! (FOTO)

NE PROPUSTITE VEČERAŠNJE NOMINACIJE (21h): ONO što sledi uzdrmaće BALKAN!

Ivan Marinković je tokom emisije "Upoznajte Parove" žestoko napao Milojka i Milijanu, a onda prešao i na njihovu kumu Šmizlu.

Šta da pričamo o ovom čoveku? Malo mi je žao zbog svega što je Jelena iznela. A on je izabrao ovu u studiju za kumu! Ona je prava spodoba! Sram te bilo. Šta ovaj sto da misli kad si izabrao sa 75 godina da mu kum bude ova nakaza u studiju koju je poznavao dva meseca – vikao je Ivan misleći na Šmizlu.

Ti si slepac pravi! Ne možeš da pričaš u isto vreme kad i ja! Ti si još uvek zaljubljen u mene! Krajnje je vreme da se posvetiš Jeleni i svojoj deci! – uzvratila je Šmizla.

Nikad napetija atmosfera u vili "Parovi". Možemo svašta očekivati do kraja emisije.

ORALNO ZADOVOLJAVALA ŽAPCA: Milojko se oseća ZAPOSTAVLJENO jer njemu takvo zadovoljstvo nije pružila! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter