Izvor:
14.02.2019 u 16:26
0

KADRIĆ ŠOKIRAO SVOJOM ISKRENOŠĆU! Izabrao između LJUBAVI i PONOSA, a IZABELA će mu ovo OPASNO ZAMERITI! (FOTO)

S obzirom na to da u luksuznoj vili "Parova" vlada pozitivna atmosfera, jer je "Sveti Trifun", pa su stoga svi ljubavni parovi posebno raspoloženi, takmičari su se međusobno zabavljali.

Aleksandra Marjanović je razgovarala sa Elvinom Kadrićem, te ju je zanimalo koji poklon bi voleo da dobije od drage osobe, ali i kakav je on kao osoba kada se zaljubi.

Meni neko i da pokloni loptu, ja bih se obradovao – objasnio je pevač koji je sebe nazvao pitomom osobom u emotivnim vezama, a onda je rekao da li mu je bitnija ljubav ili ponos.

Razum je na prvom mestu – smatra Kadrić.

Nakon toga, Marjanovićeva je zahtevala od dečka Izabele Alijoski da izabere između Aleksandre ili Đine, a njegova iskrenost ju je šokirala.

I jedna i druga imate ono što mi treba, i što cenim, a to je dobro srce – zaključio je Elvin, a da li će mu nežnija polovina zameriti na odgovoru i dovesti njihovu romansu do kraha, ostaje da ispratimo u narednim danima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter