Izvor:
10.05.2017 u 21:31
0

KAKVO IZNENAĐENJE NA VRATIMA! Bivša učesnica STIGLA u vilu i odmah napravila HAOS! (VIDEO)

Mnogi gosti, prijatelji i porodica prisustvovali su svečanoj ceremoniji kada je Aleksandra Subotić rekla "Da" i udala se za Davida Dragojevića.

Takođe, svadbi su prisustvovale i voditeljke Anđela Lakićević i Jovana Jeremić, no kada se na vratima pojavila legendarna pevačica Zorica Marković, svi su skakali od sreće.

Niame, ona je bivša učesnica rijalitija i neko ko rado dolazi u studio Happy televizije odakle daje svu podršku stanarima vile, pa ne čudi što su je "Parovi" dočekali sa osmehom na licu. Ona se odmah prihvatila muzike, te je napravila pravu atmosferu.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter