Izvor:
18.05.2017 u 17:30
0

LOŠE VESTI SE BRZO ŠIRE: Aleksandru Subotić zadesila još jedna nesreća!

Aleksandra Subotić juče je u emisiji "Upoznajte Parove" izrazila žaljenje što njena majka Ljuba Pantović radi neke stvari koje s enjoj nimalo ne dopadaju, pa je otkrila da je saznala šta Ljuba radi njoj iza leđa.

– Želim da se zahvalim produkciji i da kažem da mojoj majci mnogo zameram. Ona i njeni lajvovi, obaveštena sam o tome, kao i da preti produkciji, voditeljima i svima. Saznala sam i da je moj otac kriv što nisam imala goste na svadbi. Ja ne znam zašto ona to radi. Oni nisu svesni, da mi neko ponudi da izađem odavde, ja ne bih, ostala bih uz svog muža. Neću da idem kod ljudi koji pričaju deseto. Svesna sam svega. Muka mi je šta oni pričaju napolju, ionako mi je teško. Već me je zadesila jedna nesreća. Umetso danas kad sam imala poziv, majka mi priča šta radi produkcija umesto da me podrži – rekla je ona.

Da li će se Ljuba javiti i podržati javno svoju ćerku, videćemo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter