Izvor:
21.03.2018 u 05:46
0

MARIJA SE PORAĐALA DVA DANA I DVE NOĆI: Nakon porođaja beba je imala problem sa stopalom, a svekar joj zbog toga rekao da je nesposobna!

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

Nakon gošće Dušanke koja boluje od tumora, na red je došla i učesnica Marija Malivuk, koja je otkrila sve o svome porođaju.

Porađala sam se dva dana i dve noći jer sam sitna. Moja beba je imala 1,80 kg. Beba je nakon porođaja imala problema sa stopalom, zbog čega joj je stavljena longetna. Svekar je kada sam došao kući rekao da sam nesposobna i da ne znam ni da se porodim. Moja Jovana je sada gimnastičarka, i prva je u Srbiji – ispričala je Marija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter