Izvor:
15.01.2019 u 09:57
0

MILI NAPAO MARIJANU, ONA U SUZAMA: „Tražiću da izađem odavde!“ (VIDEO)

Milutin Radosavljević Mili i njegova devojka Marijana Marković imaju sve učestalije svađe zbog Milijevog neprikladnog ponašanja i nepromišljenih postupaka. Marijana više ne može da trpi sve nepromišljene postupke i reči koje izgovara svom dragom. Zato su imali podužu svađu koja se sada čini kao mačiji kašalj u odnosu na ono što ih očekuje jer se atraktivna Šveđanka ozbiljno nameračila da preuzme Milija.

-Bolje da nisam došla ovde. Samo trpim stresove!- rekla je Marijana a onda dodala -Ja ti kažem da ne piješ, ti kažeš da nije zbog alkohola.

-Ne ponašaju se oni prema tebi kao prema meni! Šta se ti meni mešaš! Hoćeš da te udarim pesnicom?Pusti me bre na miru!-urlao je Mili na Marijanu.

-Ti sve hoćeš na mene da prebaciš, da sam ti ja za sve kriva. Ja ću lepo da tražim da izađem odavde! Neću da se zabavljam sa nekim ko pije i ponaša se tako kako se ti ponašaš!

Pogledajte u sledećem videu kako je to sve izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter