Izvor:
30.08.2019 u 00:13
0

MILIJANA I MILOJKO STIGLI U BEOGRAD: Evo kako PROTIČU pripreme za SVADBU GODINE! (FOTO)

PROČITAJTE I: KADRINA DRAGA ŠARMIRALA NACIJU: Bells ŽARI i PALI gde god da se POJAVI! (FOTO)

Kontroverzni ljubavni par iz Pilatovića, Milojko Božić i Milijana Bogdanović uživaju u stečenoj popularnosti koju im je doneo zabavno humoristički program "Parovi".

Naime, golupčići su uprkos mnogim neslaganjima uspeli da očuvaju svoju ljubav.

Bez obzira na to što je razlika u godinama između njih oko pedeset godina, ostali stanari luksuznog kompleksa lako su ih prihvatili i igrali rijaliti sa njima.

Nakon izlaska iz "Parova" Bogdanovićeva i Božić nastavili su vezu, te je Milijana obradovala mnogobrojne pratioce na društvenoj mreži "Instagram" postavivši sliku sa svojim partnerom.

Budući da se ovaj par priprema za svadbu koju svi sa nestrpljenjem očekuju, mnoge je oduševila Lanina objava na socijalnoj mreži na kojoj je ona u društvu svoje jače polovine.

PROČIAJTE I: ONA JE KRALJICA RIJALITIJA: Žele je u osmoj sezoni "Parova", sada je JASNO ZBOG ČEGA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter