Izvor:
23.02.2019 u 19:02
0

NADICA OPET OPLELA PO DININOJ POKOJNOJ MAJCI: Njena ćerka Đina je gazila ispod stola sugerišući joj da PRESTANE!

U emisiji Upoznajte Parove takmičari su probudili uspavanu temu oko vređanja srpske heroine od strane Nadice Marjanović.

Alen Azarić je priznao da nije prisustvovao toj noći, koja svakako nije za pohvalu Nadici, pa joj je zatražio objašnjenje i razlog zbog koga se usudla da"kalja nečiju čast":

– Nemoj da me gaziš Anđelini i neću da ćutim. Ako je toliki patriota i srpkinja koje joj je nacionalnosti prvi muž? Slađo jel bi ti ostavila svoju decu tetki, strini, stricu, nebitno…i otišla? Jel tebi preče svoje dete ili tuđe. Moj stav i moje razmišljanje je – da ja ostavim svoje četvoro dece i da odem na ratište, pa ne mogu ja drugo dete da volim više nego svoje – rekla je Nadica.

– General Pavković je sa mojim ocem bio, njena majka je bila sa generalomu vezi, ubijena je snajperom sa četiru hica i svirepo ubijena jer je bila patriota, to nije za takvo potcenjivanje. Majka joj je heroj i ne znam šta te je nagnalo da tako reaguješ i da to kažeš – rekao je Alen.

– Ja ću to na sudu sigurno rešiti, ovo je najgori primer majke i kako se ponaša – rekla je Dina.

Happytv.rs
Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter