Izvor:
15.10.2018 u 12:15
0

NOVO SUĐENJE U VILI: Vatrene crnke protiv provokativnih plavuša! Ko novi pobedu!?

Otvoren je novi slučaj u rijalitiju ,,Parovi", sa temom ,,Crnke protiv plavuša", takmičari treba da iznesu svoja mišljenja, te će na kraju biti proglašen stil boje kose koji je privlačniji kod muškaraca.

Milutin Mili Radosavljević je prvi započeo da iznosi svoje mišljenje, pre svega se zbunio, jer nije znao kako se naziva u frizerskom svetu kada devojka ima braonkastu nijansu, te ih je nazvao ,,kestanjaste devojke", a potom je izneo svoj stav po pitanju devojaka:

Sve zavisi od devojke, ali su po mom mišljenju crnke vatrenije, srčanije, borbenije nego plavuše. Oduvek su mi se najviše sviđale crnke – izjavio je Mili, a zatim ga je Miomira upitala kakvo onda ima mišljenje o Iliajni, jer je poznata njena borbenost u životu, te je on u stopu odgovorio opaskom na njen račun:

Od ove devojke nema ništa, to odmah da vam kažem, izblajhana devojka koja nema mozga – a zatim je istakao da u današnje vreme kosa je kod devojaka jedan od najprivlačnijih stvari koju muškarci prvo primete, ali je dodao koliko je teško devojkama da održavaju svoju lepotu u kosi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter