Izvor:
21.05.2019 u 11:41
0

PALE TEŠKE UVREDE! MILI I VESNA UDRUŽILI SNAGE I ZABILI MU NOŽ U LEĐA! „Pre bih ruku svoju odsekao nego je Vesni Rivas pružio!“(FOTO)

– Aco, da ti kažem, to što ti kažeš da ideš da se krstiš, što jednom rukom držiš psaltir a a ova mala što ne sme da izađe sada na poligraf i ono šeta ti kožicu, što imaš ženu koja je budala, koja te trpi. Izvini molim te. Ja da sam ti žena pa šta to vredi što ćeš da kupiš auto? Kako ona može pored tebe da legne s obzirom na to da te je jedna mala bubuljica držala za penis ili ne znam šta već, da je legla kod tebe u krevet.

– U molitvi sam, ne interesuju me!– rekao je Požgaj a potom dodao:

– Ja bih pre sebi ruku odsekao nego Vesni Rivas pružio.

BIVŠA TAKMIČARKA NEMOĆNA: Zamotana, gori i nije joj lagodno…(FOTO)

– Znači nemojte vi meni da morališete ovde, da pričate … – rekao je Mili dok ga je Vesna svesrdno podržavala sve vreme dok je izlagao:

– Tako je! Bravo!

TAKMIČAR UPLAŠEN ZA SVOJ BRAK! Čak je i Vesnu Rivas molio da mu pomogne a ona mu otkrila šta je videla u kartama! (FOTO)

Neka nova prijateljstva ali i sukobi u su nastali u vili "Parova".

Evo još nekih najnovijih vesti iz zemlje i sveta:

AMBASADOR IRANA U UN: Iran je odlučan da se snažno brani ako mu rat bude nametnut!

MINISTAR ANTIĆ: EPS nije tražio poskupljenje struje, videćemo šta će pokazati matematika za 2019!

OPERA NA VODI: Narodno pozorište drugu godinu za redom organizuje spektakl za gledaoce!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter