Izvor:
12.02.2019 u 10:40
0

POTRESNO! SLAĐA GRCA U SUZAMA! Izabela joj prišla i uradila OVO! Kadra je ostao BEZ REČI! (VIDEO)

Juče u emisiji "Jutarnja kafica" bilo je vrlo uzbudljivo jer se još uvek nisu stišale strasti u vili povodom dešavanja prethodnog dana.

Naime, Elvin Kadrć je raskinuo sa svojom dotadašnjom devojkom Izabelom Alijsoki koja je potom neko vreme bila u izolaciji. Za to vreme njena majka, Slađa Petrović je pokušala da je odbrani od reči koje je ona smatrala uvredljivim a koje je izgovarao mladi Kadra.

U toku pomenute emisije, dok je Slađa kroz suze govorila o čitavoj toj situaciji i kako Elvinova porodica kod nje više ne zavrešuje nikakvo poštovanje, Izabela je prišla da je zagrli i poljubi.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter